Ota yhteyttä: 050 3628 288

Tukea yrittäjyyteen

Oletko nykyinen tai tuleva kevytyrittäjä? Kodin palveluverkko tarjoaa tukea yrittäjyyteen. Autamme eri alojen ammattilaisia siirtymään kevytyrittäjiksi ja tarjoamme jo toimiville kevytyrittäjille mahdollisuuden tehostaa myyntiä ja laajentaa asiakaskuntaa tarjoamalla verkkokaupan, toiminnanohjaus- ja laskutusjärjestelmän yritystoimintasi tueksi.

Jätä hakemus!
talo ikoni

Rekisteröidy palveluverkkoon kevytyrittäjänä ja tavoita palveluita kaipaavat asiakkaasi myös verkossa!

Miksi kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjyys on yhä suositummaksi kasvava palveluidentarjoamisvaihtoehto useilla eri aloilla. Kevytyrittäjyys soveltuu erinomaisesti monelle alalle, kun ammatinharjoittaja haluaa tarjota palveluitaan yksityisenä toimijana ilman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjänä voit tarjota palveluitasi asiakkaille, mutta et tarvitse pääomaa toimintasi aloittamiseksi, eikä sinun tarvitse osallistua uuvuttavaan paperisotaan.

Kevytyrittäjänä tarjoat palveluitasi hinnottelusi mukaan. Asiakaspalvelun hoidat itse ja halutessasi me hoidamme kaiken muun, kuten hallinnolliset tehtävät ja autamme markkinoinnissa. Voit ja kannattaa käyttää myös omia markkinointikanavia asiakashankinnassasi.

Miksi kevytyrittäjäksi?

Mikäli olet omalla alalla jo hieman kokemusta hankkinut ammattilainen ja haluat tarjota omia palveluitasi suoraan asiakkaillesi, voi kevytyrittäjyys olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Palveluverkon avulla asiakkaiden on helppo löytää ja varata tarjoamiasi palvelukokonaisuuksia sekä maksaa niistä. Palveluiden ostamisen jälkeen asiakkaat voivat jättää palautteensa, joka puolestaan mahdollistaa oman brändisi luomisen. Tyytyväiset asiakkaat palaavat luoksesi ja positiiviset sanat leviävät eteenpäin. Tämä voi jatkossa johtaa huomattavasti tuottoisampaan työntekoon!

Liity kevytyrittäjiemme joukkoon tai kysy lisää

Olitpa sitten jo toimiva kevytyrittäjä tai toiminnan aloittamista harkitseva henkilö, hae palveluntarjoajaksi ja tavoita asiakkaasi.


Mikäli sinulla on kysymyksiä toiminnastamme, palveluistamme tai yleisesti yrittäjyydestä, ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle mielellämme.

Ota yhteyttä