Ota yhteyttä: 050 3628 288

Tukea yrittäjyyteen

Oletko nykyinen tai tuleva kevytyrittäjä? Kodin palveluverkko Oy tarjoaa tukea yrittäjyyteen. Autamme eri alojen ammattilaisia siirtymään kevytyrittäjiksi ja tarjoamme jo toimiville yrittäjille laajan asiakaskunnan sekä palvelut menestyksekkään yritystoiminnan tueksi.

Liity täältä
talo ikoni

Rekisteröidy palveluverkon kevytyrittäjänä ja tavoita palveluita kaipaavat asiakkaasi ympäri Suomen!

Miksi kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjyys on yhä suositummaksi kasvava palveluidentarjoamisvaihtoehto useilla eri aloilla. Kevytyrittäjyys soveltuu erinomaisesti myös hoiva-alalle, kun ammatinharjoittaja haluaa tarjota palveluitaan yksityisenä toimijana ilman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjänä voit tarjota palveluitasi asiakkaille, mutta et tarvitse pääomaa toimintasi aloittamiseksi, eikä sinun tarvitse osallistua uuvuttavaan paperisotaan.

Kevytyrittäjänä tarjoat omia palveluitasi omalla hinnallasi. Asiakkaat ovat suoraan yhteydessä sinuun, ja halutessasi me hoidamme kaiken muun vaadittavan toiminnan, kuten hallinnointitoimet ja markkinoinnin. Voit totta kai halutessasi käyttää myös omia markkinointikanaviasi asiakashankinnassa.

Miksi kevytyrittäjäksi hoiva-alalla?

Mikäli olet alalla jo hieman kokemusta hankkinut ammattilainen ja haluat tarjota omia palveluitasi suoraan omille asiakkaillesi, voi kevytyrittäjyys olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Palveluverkon avulla asiakkaiden on helppo löytää ja varata tarjoamiasi palvelukokonaisuuksia sekä maksaa niistä. Palveluiden ostamisen jälkeen asiakkaat voivat jättää palautteensa, joka puolestaan mahdollistaa oman brändisi luomisen. Tyytyväiset asiakkaat palaavat luoksesi ja positiiviset sanat leviävät eteenpäin. Tämä voi johtaa huomattavasti tuottoisampaan työntekoon kuin suuren konsernin alla työskentely.

Liity kevytyrittäjiemme joukkoon tai kysy lisää

Olitpa sitten jo toimiva kevytyrittäjä tai toiminnan aloittamista harkitseva henkilö, rekisteröidy Kodin palveluverkkoon ja tavoita asiakkaasi.


Mikäli sinulla on kysymyksiä toiminnastamme, palveluistamme tai yleisesti yrittäjyydestä, ota yhteyttä ja me vastaamme sinulle mielellämme.

Ota yhteyttä