Ota yhteyttä: 050 3628 288

Varaa ammattilaisen työvälineet avuksesi

Kodin palveluverkosta voit varata/ vuokrata koneet ja laitteet kodin huoltoon, kunnossapitoon ja korjaukseen. Halutessasi voit tehdä työn itse tai varata samalla ammattilaisen koneen ja laitteen kanssa tekemään sen puolestasi.

Tilaa palveluverkosta
pyöreä talo kuvake

Voit varata ja tilata koneet ja laitteet palveluntarjoajien kalenterista sinulle parhaiten sopivana ajankohtana sekä esittää yrittäjille tarjouspyyntöjä. Valitse kone tai laite ja palveluntuottaja tarpeidesi mukaan. Tilaa helposti apu kotiisi!

  • moottorisaha leikkaa pensasaitaa
  • oksasilppuri leikkaa oksia
  • lumilinko kolaa lunta

Palvelujärjestelmä

Sivustolta voit hakea tarjolla olevia koneita ja laitteita paikkakunnittain niiden nimen, tyypin ja mallin mukaan. Sinulla on mahdollisuus keskustella verkossa vuokrattavien laitteiden ominaisuuksista yritysten/yrittäjien kanssa ja sopia tarpeitasi vastaavista työvälineistä ja tarjolla olevista palveluista. Palvelusta sopiminen ja työvälineen tilaaminen kotiin on tämän jälkeen helppoa.


Tilauksesi dokumentoituu ja on todennettavissa tarvittaessa myöhemminkin. Voit pyytää yrittäjiltä myös palvelujen kartoituskäynnin.


Yksittäisten palveluiden lisäksi voit ostaa eri kokoisia lahjakortteja ja palvelupaketteja. Voit maksaa joustavasti tilaamasi palvelun verkkopankissa laskulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Neuvomme mielellämme käyttöjärjestelmän käytössä ja kaikissa siihen liittyvissä kysymyksissä!

Tavoitat meidät täältä