Ota yhteyttä: 050 3628 288

Kodin hoidon ja hoivan työpaikat valtakunnallisesti

Oletko hakemassa työpaikkaa? Kattavan palveluverkkomme avulla työ löytää tekijänsä. Kodin palveluverkko Oy saattaa yhteen työnantajan ja ammattilaisen.

Jätä hakemus!
valkea talo vihreällä pohjalla kuvake

Tarjolla on kaiken pituisia työtehtäviä. Voit itse valita esimerkiksi määrä- tai osa-aikaisen tehtävän oman tilanteesi ja halusi mukaan.


Rekisteröidy ja lähetä hakemuksesi avoimiin paikkoihin jo tänään! Samalla kun rekisteröidyt järjestelmään, tallentuvat tietosi, jotka toimivat halutessasi myös avoimena hakemuksena. Avointa hakemusta täydentämään voit kirjoittaa lyhyen vapaamuotoisen esittelyn itsestäsi, jonka kaikki potentiaaliset työnantajat näkevät.

Sinun tukenasi

Me arvostamme ja pyrimme löytämään työntekijöitä, jotka suhtautuvat kunnianhimoisesti omaan urakehitykseensä sekä ammattitaitoonsa.

Me välitämme hoiva-alan tärkeistä työntekijöistä, joille on näinä päivinä suurempi tarve kuin koskaan aiemmin. Autamme löytämään sinulle sopivan tehtävän ja työnantajan ottaen samalla huomioon myös työtä tarjoavan yrityksen odotukset. Kokemuksemme avulla pystymme muodostamaan töistä ja tekijöistä toimivia pareja, jolloin sinä voit saavuttaa urallesi asettamat tavoitteet. Haluamme auttaa sinua muodostamaan pitkän sekä menestyksekkään työsuhteen ja uran hoiva-alalla.


Työntekijältä odotamme luonnollisesti reippautta ja oikeaa asennetta sekä tietynlaista ylpeyttä ja aitoa halua tuottaa laadukkaita
hoivapalveluita.

Kiinnostaako kevytyrittäjyys?

Liity palveluverkkoon

Mikäli uskot, että meidän tavoitteemme ja omat tavoitteesi sopisivat yhteen, liity palveluverkkoon! Vuokratyön hyödyntäminen on yhä yleisempää monilla aloilla. Se tarjoaa joustavia mahdollisuuksia niin työntekijälle kuin työnantajalle – työntekijä voi vaikuttaa työvuoroihinsa ja työnantaja voi palkata työntekijöitä juuri tarvittavan pituiseksi ajanjaksoksi. Vuokratyö tarjoaa myös hyvän kanavan pitkäaikaisten työsuhteiden löytämiseen.


Ota yhteyttä ja liity palveluverkon jäseneksi jo tänään! Mikäli haluat lisätietoja avoimista työpaikoista, vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä