Valtakunnalliset kodin palvelut

Siirry palveluverkkoon

Kodin palveluverkko tuo tarvitsemasi palvelut ulottuvillesi. Palveluntarjoajat ovat itsenäisiä yrittäjiä ja kevytyrittäjiä sekä vuokratyöntekijöitä. Katso palveluntarjoajien varattavissa olevat ajat palveluverkosta. Kysy lisätietoja tarvittaessa!

Voit varata ja tilata palveluja palveluntarjoajien kalenterista sinulle parhaiten sopivana ajankohtana sekä lähettää yrittäjille palvelukyselyjä ja valita palveluntuottajan tarpeidesi mukaan. Tilaa palveluja kotiisi!

Ota yhteyttä

Palvelujärjestelmä

Sivustolta voit hakea yrityksiä paikkakunnittain palvelujen, hinnoittelun ja vapaana olevien aikojen mukaan. Sinulla on mahdollisuus keskustella verkossa yritysten/yrittäjien kanssa tarpeistasi ja tarjolla olevista palveluista. Palvelusta sopiminen ja avun kotiin tilaaminen on tämän jälkeen helppoa.

 

Tilauksesi dokumentoituu ja on todennettavissa tarvittaessa myöhemminkin.

Voit pyytää yrittäjiltä myös kartoituskäynnin palvelujen tarpeen kartoitusta varten.

 

Yksittäisten palveluiden lisäksi voit ostaa erikokoisia lahjakortteja ja palvelupaketteja yritysten tarjonnan mukaan. Voit maksaa joustavasti tilaamasi palvelun verkkopankissa laskulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää. Neuvomme mielellämme käyttöjärjestelmän käytössä ja kaikissa siihen liittyvissä kysymyksissä!

Tavoitat meidät täältä