Kodinhoidon ja hoivatyön työntekijät valtakunnallisesti

Hae työntekijöitä

Oletko hakemassa työpaikkaa? Kattavan palveluverkkomme avulla työ löytää tekijänsä.

Kodin palveluverkko saattaa yhteen työnantajan ja alan ammattilaisen.

Tarjolla on kaiken pituisia työtehtäviä. Voit itse valita esimerkiksi määrä- tai osa-aikaisen tehtävän oman tilanteesi ja halusi mukaan.


Rekisteröidy ja lähetä hakemuksesi avoimiin paikkoihin jo tänään! Samalla kun rekisteröidyt järjestelmään, tallentuvat tietosi, jotka toimivat halutessasi myös avoimena hakemuksena. Avointa hakemusta täydentämään voit kirjoittaa itsestäsi lyhyen vapaamuotoisen esittelyn, jonka kaikki potentiaaliset työnantajat näkevät.

Sinun tukenasi

Me arvostamme ja pyrimme löytämään työntekijöitä, jotka suhtautuvat kunnianhimoisesti omaan urakehitykseensä sekä ammattitaitoonsa.

 

Me välitämme hoiva-alan tärkeistä työntekijöistä, joille on näinä päivinä suurempi tarve kuin koskaan aiemmin. Autamme löytämään sinulle sopivan tehtävän ja työnantajan, samalla huomioiden myös työtä tarjoavan yrityksen odotukset. Kokemuksemme avulla pystymme muodostamaan töistä ja tekijöistä toimivia pareja, jolloin sinä voit saavuttaa urallesi asettamat tavoitteet.

 Haluamme auttaa sinua muodostamaan pitkän sekä menestyksekkään työsuhteen ja uran hoiva-alalla.


Työntekijältä odotamme luonnollisesti reippautta ja oikeaa asennetta sekä tietynlaista ylpeyttä ja aitoa halua tuottaa laadukkaita hoivapalveluita.

Kysy lisätietoja

Liity palveluverkkoon

Mikäli uskot, että meidän tavoitteemme ja omat tavoitteesi sopisivat yhteen, rekisteröidy palveluverkkoon! Vuokratyön hyödyntäminen on yhä yleisempää monilla aloilla. Se tarjoaa joustavia mahdollisuuksia niin työntekijälle kuin työnantajallekin, ja työntekijä voi vaikuttaa työvuoroihinsa. Työnantaja voi palkata työntekijöitä sähköisestä kalenterista tarvitsemansa mittaiseksi ajanjaksoksi.

 Vuokratyö tarjoaa myös hyvän kanavan pitkäaikaisten työsuhteiden löytämiseen.

 

Ota yhteyttä tai rekisteröidy palveluverkkoon! Mikäli haluat lisätietoja avoimista työpaikoista, vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.