Ota yhteyttä: 050 3628 288

Palveluverkko 

- Palveluiden verkkokauppa

Myy ja markkinoi palveluitasi verkossa 24/7. Asiakkaasi varaavat kalenterista sinun ja työntekijöidesi vapaana olevia aikoja, vaikka et olisi tavoitettavissa puhelimitse. Ellet ehdi, vastaamme puhelimeen myös puolestasi ja otamme tilauksia vastaan. Alustan mukana saat samaan hintaan toiminnanohjausjärjestelmän, jolla hallinnoit omaa ja työntekijöidesi vapaita aikoja, poissaoloja ja työtehtäviä. Hyödynnät myös järjestelmää reaaliaikaisesti asiakaskäyntien ohjaukseen ja yhteystietojen turvalliseen käyttöön mobiilissa. 

Tarvittaessa laskutamme asiakkailtasi hinnastosi mukaisesti palveluistasi. Tilitämme myyntisi kaksi kertaa kuukaudessa ja raportoimme kirjanpitoasi varten.

Palveluverkon perushinta on 14,95 €/kk/työntekijäkohtainen ajanvarauskalenteri ja toiminnanohjausjärjestelmä. Lisäajanvarauskalenteri 8 €/kk. Laskutuspalvelusta sovitaan erikseen tapauskohtaisesti ja laskutusmääriin perustuen.  

Siirry palveluverkkoon
talo vihreällä pohjalla kuvake

Saat halutessasi ulkoistettua markkinointiin, laskutukseen ja hallinnointiin liittyvät tehtävät meille sekä laajennat asiakasmäärää myymällä palveluitasi verkossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai siirry suoraan palvelimelle ja hae palveluntarjoajaksi!

Mitä me tarjoamme sinulle

Oletko kotitalouksille palveluja tarjoava pienyrittäjä tai isompi yritys? Mikäli haluat kasvattaa asiakaskuntaasi sekä ulkoistaa ainakin osan hallinnollisista tehtävistäsi vapauttaaksesi aikaasi ja resurssejasi muuhun toimintaan, kannattaa liittyä Kodin palveluverkkoon.

Tarjoamme yrittäjälle monipuoliset yrittäjäpalvelut. Voit käyttää verkkoamme haluamassasi määrin. Saat käyttöösi kauttamme lisää myyntiä ja näkyvyyttä palveluverkossa sekä 24/7 avoinna olevan verkkokaupan. Kevytyrittäjänä ulkoistat kaikki hallinnolliset tehtävät meille, etkä tarvitse omaa y-tunnusta.

Välitysorganisaation yrittäjille tarjoamat mahdollisuudet

  • Ajanvarausjärjestelmä verkossa

  • Viestitoiminnot tilaajan ja yrittäjän välillä

  • Laskutus/maksut verkossa

  • Toimintasi kuvaus, hinta- ja yhteystiedot

  • Asiakaspalautejärjestelmä

  • Markkinointiapu

  • Ostojen kilpailutus

  • Palvelukokonaisuuksien tuotteistaminen

  • Palvelumaksu välittäjäorganisaatiolle toteutuneesta myynnistä

  • Vuokratyövoima

Liity palveluverkkoomme tai kysy lisää

Liittyminen Kodin palveluverkkoon on todella helppoa yrittäjälle, se onnistuu muutamalla klikkauksella. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluverkostamme, tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

Tavoitat meidät täältä