Palveluverkko– palveluiden verkkokauppa

Siirry palveluverkkoon

Myy ja markkinoi palveluitasi verkossa 24/7. Asiakkaasi varaavat kalenterista sinun ja työntekijöidesi vapaana olevia aikoja, vaikka et olisi tavoitettavissa puhelimitse. Ellet ehdi, vastaamme puhelimeen myös puolestasi ja otamme tilauksia vastaan. Alustan mukana saat samaan hintaan toiminnanohjausjärjestelmän, jolla hallinnoit omaa ja työntekijöidesi vapaita aikoja, poissaoloja ja työtehtäviä. Hyödynnät myös järjestelmää reaaliaikaisesti asiakaskäyntien ohjaukseen ja yhteystietojen turvalliseen käyttöön mobiilissa.

Tarvittaessa laskutamme asiakkailtasi hinnastosi mukaisesti palveluistasi. Tilitämme myyntisi kaksi kertaa kuukaudessa ja raportoimme kirjanpitoasi varten.

 

Palveluverkon perushinta on 14,95 €/kk/työntekijäkohtainen ajanvarauskalenteri ja toiminnanohjausjärjestelmä. Lisäajanvarauskalenteri 8 €/kk. Laskutuspalvelusta sovitaan erikseen tapauskohtaisesti ja laskutusmääriin perustuen.

Saat halutessasi ulkoistettua markkinointiin, laskutukseen ja hallinnointiin liittyvät tehtävät meille sekä laajennat asiakasmäärää myymällä palveluitasi verkossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai siirry suoraan palvelimelle ja hae palveluntarjoajaksi.

Mitä me tarjoamme sinulle

Oletko kotitalouksille palveluja tarjoava pienyrittäjä tai isompi yritys? Mikäli haluat kasvattaa asiakaskuntaasi sekä ulkoistaa ainakin osan hallinnollisista tehtävistäsi vapauttaaksesi aikaasi ja resurssejasi muuhun toimintaan, kannattaa liittyä Kodin palveluverkkoon.

 

Tarjoamme yrittäjälle monipuoliset yrittäjäpalvelut. Voit käyttää verkkoamme haluamissasi määrin. Saat käyttöösi kauttamme lisää myyntiä ja näkyvyyttä palveluverkossa sekä 24/7 avoinna olevan verkkokaupan. Kevytyrittäjänä ulkoistat kaikki hallinnolliset tehtävät meille, etkä tarvitse omaa y-tunnusta.

Välitysorganisaation yrittäjille tarjoamat mahdollisuudet:

  • ajanvarausjärjestelmä verkossa

  • viestitoiminnot tilaajan ja yrittäjän välillä

  • laskutus/maksut verkossa

  • toimintasi kuvaus, hinta- ja yhteystiedot

  • asiakaspalautejärjestelmä

  • markkinointiapu

  • ostojen kilpailutus

  • palvelukokonaisuuksien tuotteistaminen

  • palvelumaksu välittäjäorganisaatiolle toteutuneesta myynnistä

  • vuokratyövoima.

Tukea yrittäjyyteen

Oletko nykyinen tai tuleva kevytyrittäjä? Kodin palveluverkko tarjoaa tukea yrittäjyyteen. Autamme eri alojen ammattilaisia siirtymään kevytyrittäjiksi ja tarjoamme jo toimiville kevytyrittäjille mahdollisuuden tehostaa myyntiä ja laajentaa asiakaskuntaa tarjoamalla verkkokaupan sekä toiminnanohjaus- ja laskutusjärjestelmän yritystoimintasi tueksi.

Jätä hakemus

Rekisteröidy palveluverkkoon kevytyrittäjänä ja tavoita palveluita kaipaavat asiakkaasi myös verkossa!

Miksi kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjyys on yhä suositummaksi kasvava palveluidentarjoamisvaihtoehto useilla eri aloilla. Kevytyrittäjyys soveltuu erinomaisesti monelle alalle, kun ammatinharjoittaja haluaa tarjota palveluitaan yksityisenä toimijana ilman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjänä voit tarjota palveluitasi asiakkaille, mutta et tarvitse pääomaa toimintasi aloittamiseksi, eikä sinun tarvitse osallistua uuvuttavaan paperisotaan.

 

Kevytyrittäjänä tarjoat palveluitasi hinnoittelusi mukaan. Asiakaspalvelun hoidat itse ja halutessasi me hoidamme kaiken muun, kuten hallinnolliset tehtävät ja markkinoinnissa auttamisen. Voit ja kannattaa käyttää myös omia markkinointikanavia asiakashankinnassasi.

Mikäli olet omalla alalla jo hieman kokemusta hankkinut ammattilainen ja haluat tarjota omia palveluitasi suoraan asiakkaillesi, voi kevytyrittäjyys olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

 

Palveluverkon avulla asiakkaiden on helppo löytää ja varata tarjoamiasi palvelukokonaisuuksia sekä maksaa niistä. Palveluiden ostamisen jälkeen asiakkaat voivat jättää palautteensa, joka puolestaan mahdollistaa oman brändisi luomisen. Tyytyväiset asiakkaat palaavat luoksesi ja positiiviset sanat leviävät eteenpäin. Tämä voi jatkossa johtaa huomattavasti tuottoisampaan työntekoon!

Liity kevytyrittäjiemme joukkoon tai kysy lisää

Olitpa sitten jo toimiva kevytyrittäjä tai toiminnan aloittamista harkitseva henkilö, hae palveluntarjoajaksi ja tavoita asiakkaasi.

 

Mikäli sinulla on kysymyksiä toiminnastamme, palveluistamme tai yleisesti yrittäjyydestä, ota yhteyttä! Me vastaamme sinulle mielellämme.

Yhteystiedot

Liity palveluverkkoomme tai kysy lisää

Liittyminen Kodin palveluverkkoon on todella helppoa yrittäjälle, se onnistuu muutamalla klikkauksella. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluverkostamme, tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!